Operation

Jag har försökt att skriva 29492 inlägg sen sist, ja, inte riktigt så många kanske men jag har försökt iallafall men blogg.se ska ju alltid krångla på ett eller annat sätt! Nu verkar det dock fungera någorlunda :)
 
Kan ni fatta att Lowa nu är opererad? Jag kan knappt förstå att det är över! Det värsta är ÖVER! Allting gick jätte bra och Lowas läkare var så nöjd! Lowa var väldigt trött och sleten efter operationen så hon sov i 18 timmar i sträck med en kort vaken stund för att få i sig lite välling. Vi fick åka hem redan dagen efter vilket var jätte skönt! Finns väl ingenting värre än att sova på sjukhus? Fy!
 
Lowa sitter brevid och leker med sin nya favoritleksak, en telefon som låter som bara den! Tänk dagen då hon får höra den också, jisses! Den 17 september ska vi tillbaka till Huddinge och då ska de koppla på ljudet! Ni må tro att vi längtar! Ska bli så häftigt och roligt! Bara 21 dagar kvar! Wiiiiii :)
 
Jag ska ge Lowa lite mellanmål nu och sen ska vi hoppa i kläder och göra oss redo för dagen. Vi startar dagen med en promenix i kylan. Ja, idag är det riktigt kallt i luften. Det är tur att solen värmer lite :)
 

Lowa på resturang dagen innan operation
 
Liten hjälplös tjej på uppvaket ♥

Huddinge

Hallå på er! Ligger just nu i hotell sängen och skriver från min iPhone. Vi åkte upp till Huddinge i förmiddags. Bilresan gick jätte bra! Världens snällaste unge gnällde knappt någonting.

Lowa ligger nu och sover, och jag ska försöka göra detsamma. Har haft en HEMSK huvudvärk hela dagen! Fy! Gissar på att det är all spänning och nervositet som gör det, ändå känner jag mig inte så nervös, spänd eller orolig.

I morgon är det då dags, Lowas operation. Klockan 8 i morgon bitti ska vi vara på sjukhuset och cirka 10.30 ska Lowa in på operation. Just nu är jag som sagt väldigt lugn men jag gissar på att det blir annat i morgon när vi lämnat bort henne.. Usch! Operationen tar cirka 6 timmar. Kommer nog bli 6 lååånga timmar!

Men så så så skönt när den är över! Min lilla tjej! Världens starkaste tjej! Klarar allt och klagar aldrig! Jag brukar säga det att Lowa föddes döv och var menad till att gå igenom allt detta just för att hon är hon. Världens snällaste, starkaste, tåligaste och nöjdaste tjej!

Vill bara ge en extra rad till våra nära som varit helt FANTASTISKA under denna tid. Speciellt Lowas mormor, morfar, farmor och farfar. Det hade inte fungerat utan er! Jag kan inte beskriva i ord allt vad ni gör, och allt ni betyder för oss.

Och även Lowas gudmödrar. Era fina ord värmer så i hjärtat! Finare människor än er finns inte <3


Suck

F-n F-n F-n! Tror ni inte vi blivit sjuka här hemma?! Hela högen! Vi är förkylda och hostar. Jäkla skit! Det är bara 6 dagar kvar till Lowas operation så visst är man lite orolig, MEN jag tror och hoppas att hon hinner bli av med skiten. Hon är iallafall pigg och glad som vanlig så det är skönt. Just ja, jag tänkte skriva om hur det gick igår när vi var hos Lowas öronläkare. Allting såg bra ut i öronen, ingen öroninflammation eller så. Han gjorde även lite tester på hennes balans ( 50% av barn med hörselskada har problem med balansen ) och tyvärr så visade sig det att Lowa har problem med balansen. Något vi iofs misstänkte redan. Hon kanske kommer börja gå lite senare, men vad gör det?! :) Balansen går att träna upp så i framtiden kommer det inte visa sig. Idag har jag och Lowa varit hos mormor och morfar hela dagen. Jag hade inte klarat av att ta hand om Lowa själv så som jag mår. Blir nog att vi åker dit i morgon också, om jag inte mår bättre dvs. Nu ligger Lowis och sover. Jag och Mattias sitter i soffan och kollar på tv men jag ska nog strax gå in och lägga mig. Misstänker att natten kanske inte blir så rolig. Lowa är så förkyld så hon kan inte ha nappen, och då blir hon ledsen. Nässprayen hjälper lite ialf som tur är!

Back to Monday

 
 
Jag har försökt att skriva några inlägg tidigare, men blogg.se har krånglat endel, men nu verkar det fungera igen. Senaste dagarna har varit bra! I fredags var jag och Anna nere på ett möte, kan fortfarande inte säga så mycket mer om det. Efter mötet gick vi och möte upp Emma och Vincent, gick vidare till Cafe Paus för en liten fika. Barnen satt på rad i varsin stol, ni må tro att folk tittade! Vi fick tom frågan om de var trillingar, hihi.
 
Annars har helgen varit väldigt lugn. Mattias är sjuk och ha legat hela helgen så jag och Lowa har fått roa oss själva. Verkar som om jag blivit smittad nu, vaknade upp i morse med värkande hals. Så jäkla typiskt! Det är bara en vecka kvar till Lowas operation, så blir hon smittad nu så är det tveksamt om hon hinner bli frisk. F-n om operationen blir framflyttad igen! Vi får låta bli att pussa på henne allt för mycket nu, vilket är lättare sagt än gjort!
 
Lowisen ligger här brevid och pysslar med sina leksaker. Vi var uppe redan klockan sex. Tokfian har gjort tidig morgon i fleeera dagar nu. Hoppas det ger sig snart! Vi ska strax hoppa in i en dusch och efter det ska jag försöka röja undan lite här hemma innan vi ska iväg till Karlstad. Vi ska till hörselvården med Lowa. Hennes läkare ska kika i hennes öron för och se så det inte är någon vätska eller liten öroninflammation på g som kan störa operationen. Hon ska även få pencilin, i förebyggande syfte. Blir bra dä!
 
Nu ska jag ta hand om en bajsblöja, sen dusch!
 
 
 
 
 
 

Beroende..

 
Blir så trött på blogg appen som jag har på min iphone. Försökte skriva ett inlägg både i förrgår och igår men icke! Det går inte att lägga upp, jäkla skit! Tacka vet jag min bärbara dator som aldrig sviker, hihi.
 
Jag har egentligen inget speciellt och skriva. Sitter just nu och små kikar på OS medan jag kollar lite snygga barnkläder, som vanligt. Beroende? Mjaaaa.. kanske :) I morgon är det fredag redan, jisses så fort veckan gått! Kan knappt förstå att det bara är TIO dagar kvar till Lowa ska opereras! Finally ♥

Barnvakt

 
 
Dagen har rullat på bra, trots att vi saknat att ha pappsen hemma. Vi hade en lång och mysig morgon tillsammans innan vi gick upp till Farmor och drack lite kaffe. Lowa satt så fint och läste bok. Hon älskar böcker och kan sitta i timmar och bläddra! Nu har farmor lärt henne och peka också så hon sitter och pekar på alla bilderna, så himla söt! Det händer så mycket nu! På bara de senaste två veckorna har hon lärt sig jätte mycket. Hon tar sig framåt i gåstolen, står själv mot saker, ålar, klappar händerna, vinkar, gör high five och leker tittut själv. Mammas lilla stora tjej ♥
 
Nu ikväll har vi varit barnvakt åt lillprinsen. Åh, vad jag saknat honom! Vi har lekt och myst massor. Lite tur att vardagen är här igen så man får träffa mamma-vännerna oftare!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2 ynka veckor

Ångesten fortsätter.. Fast jag tror inte allting har med att Mattias börjar jobba i morgon utan jag tror även att Lowas kommande operation har lite med det och göra. Det är ynka 2 veckor kvar! Självklart ser jag fram emot det, något enormt! ÄNTLIGEN ska hon få höra! Men en operation är alltid en operation, och självklart blir det ännu mer jobbigt när det gäller ens barn, som är så liten också. Lilla lilla Lowa.
 
Det kommer gå bra, i know that! ÅH! Jag kan tjata i evigheter om hur mycket jag ser fram emot den dagen då de kopplar på CI, och hon kommer få höra oss FÖR FÖRSTA GÅNGEN! Vilken känsla! ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN Lowa! Vilken resa vi gjort, och vilken resa vi har framför oss! Lång resa, och säkert med många svåra tider men vet du vad? Du gör mamma och pappa starka, du gör oss så stolta! Du är den mest perfekta människan i hela världen och att få vara din mamma är helt underbart ♥
 
Oj, va känsligt det blev! Och oj va jag saknar Lowis nu som ligger och sussar sött i sin säng. Tur att det inte är allt för många timmar kvar till morgon :) Jag och Mattias sitter och slappar i soffan i väntan på 100 meters finalen. Jag tror på Bolt, medan Mattias tror lite på Blake. Jag har blivit lite av en OS nörd och tittar så fort jag får chansen. Vem kunde tro det?! Jag som är så långt ifrån sport intresserad som det bara går!
 
Nu ska jag surfa lite barnkläder innan det är dags för finalen, kramen!
 
Tillsammans klarar vi allt

Ångest-söndag

Då var ångest-söndagen här. I morgon börjar hjärtat och jobba, blä! Men ja, lite, bara lite skönt ska det bli att komma in i vardagen igen. Vi har iallafall njutat extra av helgen. I fredags var Lowa hos sin farmor och farfar så jag och Mattias kunde ha lite ensamtid. Vi åkte till Karlstad och gick på bio. Tittade på snövit, och den var riktigt bra! Efter det gick vi och åt god mat på en resturang innan vi styrde bilen hemåt.
 
Jag ska ta mig en runda med dammsugarn nu innan jag hoppar in i duschen. Milla, Markus och Benjamin kommer om bara en liten stund så det är bäst jag sätter igång. Vi ska ta oss en fika och sen funderar jag på om vi ska åka iväg till någon lekpark. Vi får se! Kameran kommer hänga med oss iallafall så slänger upp lite pics ikväll :)

Kusinerna <3

Igår var vi barnvakt åt Olivia ett par timmar,
och då åkte självklart kameran fram :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Helt vanlig torsdag

Badtjejen häromdagen ♥
 
Idag har vi haft en riktigt lugn torsdag. Startade dagen med en promenad tillsammans med Lowis. Alltid skönt att starta dagen så :) När vi kom hem igen blev det lek på hög nivå innan vi hoppade in i duschen och sen blev det en powernap för lillfisan.
 
Eftermiddagen bestod av "plugg" inför framtiden. Kan inte skriva något om det ännu, men längre fram får ni veta. Därefter gick vi hem till farmor och farfar och umgicks tills det var dags att gå hem och natta Lowa. En Lowa som ätit jätte bra idag! Så stolt! Hon har inte varit så förtjust i puréer utan har helst velat ha välling men idag har hon ätit som en häst! Tom en helt portion gröt nu på kvällen! Mammas duktiga tjej ♥
 

Vinteroverall

Någon som läser min blogg som är kunnig på overaller?
Såg att vinteroverallerna har kommit ut i butikerna nu så jag funderar
på om vi ska köpa en ganska snart eftersom det är så många andra
utgifter i höst/vinter ( Lowa fyller 1 år och julafton )
 
Jag är jätte sugen på en Didrikson Tucky!
Någon som har någon erfarenhet av den?
Jag har hört att de är stora i storlek så jag funderar
isåfall på en i storlek 80.
Men jag vet inte.. Tips?!
 
Didrikson Tucky, så fin!

Mariebergsskogen

Vilken otroligt mysig dag vi har haft! Vi kom dit runt två tiden, gick då direkt till djuren och tittade. Lowa var faktiskt inte så imponerad av djuren utan ville mest titta på alla människor, och speciellt på alla barnen. Hon älskar verkligen andra barn och skiner upp som en sol när hon ser dem!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Efter det gick vi och satt oss högt upp på berget och åt picknick! Hur mysigt som helst ♥ Lowa slocknade efter det så jag och Mattias passade på att äta lite glass och spela lite minigolf. När Lowa hade vaknat igen satt vi oss på gräset, i parken och myste innan vi begav oss hemåt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

På språng

Kikar in en snabbis bara, vi är nämligen på väg till Mariebergsskogen. Eller på väg, vi håller på och göra oss klara för en hel dag där. Lowa ligger just nu och sover en kortis, så när hon vaknat ska vi åka. Tidigt i morse var vi iväg till en barnläkare med Lowis, för en "allmän bedömning" och gissa vad? She's perfect! Men det visste vi ju redan :)
 
Både kamera och videokamera hänger med oss idag så ikväll slänger jag upp lite bilder, kram så länge ♥
 
Vackraste

RSS 2.0