Barnenshus

Vilken fin fredag vi hade igår. Jag lovade er lite bilder men det blev tyvärr inte så många tagna. Hade velat ta några på Vincent men lillfisen sov igenom hela dejten och vaknade precis när vi skulle åka hemåt. På kvällen myste jag och Mattias med tacos och lite fruktsallad till efterrätt. Mysig dag! ♥

Idag har vi ännu en fin dag att se fram emot. Vi ska snart göra oss i ordning och sen åka iväg till Karlstad. Barnenshus ska besökas. Behöver ett parasol till barnvagnen. Skulle behöva ett nytt babygym och en gåstol också men det får nog bli lite längre fram. Vi får se. Sen måste vi springa in en snabbis på HM också. Lowa behöver som jag nämnt tidigare, fler bodys i storlek 62. Lite snygga vår plagg!

Jag har inte skrivit så mycket om hur det går med Lowa, angående hennes hörselnedsättning/dövhet. Vi har varit "lediga" från sjukhusbesök och liknande i 3 veckor nu så det är därför. Jag har försök och inte tänkt så mycket på det utan bara njutit av vardagarna tillsammans med lillsnuttan. Men nu till veckan är det dags igen. Både onsdag och torsdag ska vi till Karlstad. Onsdag är det möte med specialpedagogen och teckenspråksläraren och på torsdagen ska vi till ögonläkaren och så ska vi göra nya proppar till Lowas hörapparater.

Jag ska stå på läkaren, och all annan personal lite. Vi vill att hon ska röntgas så snart hon är redo, och få operationen så tidigt som möjligt. Om hon nu kan få operationen, men det tror jag, och hoppas på. Mer om det en annan dag. Nu måste jag verkligen sätta fart här hemma. Ha en fin dag! ♥


Klarblå himmel och fredag

 

Då var den efterlängtade fredagen här. Mattias har ju börjat jobba igen så helgerna känns verkligen extra viktiga nu. Vi startar denna fredag och helg med en lunch dejt på stan med Emma och Vincent. På grund av sjukdomar och annat så har vi inte träffats på ett par veckor nu så det är verkligen på tiden!

 

Jag tar med mig kameran så återkommer i eftermiddag med lite pics :)

Puss så länge


Skönhet






Lunch sällskap

Lowa har bara den senaste veckan blivit otroligt stadig i sin nacke. Därför fick hon idag, för första gången sitta med vid matbordet när jag åt lunch. Ni må tro att det uppskattades! Oj så lycklig hon var! Hon har även börjat använda sin bumbo stol. Jag ska ta kort på henne i morgon när hon sitter i den får ni se. Liten börjar bli stor ♥

Här kommer några bilder från matbordet tidigare idag..

 

Just nu sitter vi hela familjen i soffan och myser. Lowa ska snart få lite mat och sen är det läggdags för henne. Mammsen och pappsen ska mysa framför Biggest Loser finalen. Åh va spännande det ska bli och se hur mycket alla tappat i vikt! I morgon är det fredag, underbara fredag! Vi hörs då! Ha en fin torsdagskväll ♥

Bus med Lilla Anna


Senaste dagarna i bilder

Börjat använda sittdelen då lilltjejen blir galen om hon inte får se ut



Ute i fina vädret


Glad tjej


Mammamys


Pappamys



Testar bumbostolen

Tand

Lowisen var lite grinig igår kväll, och även nu på morgonen. Jag satt och funderade på varför, och kikade nu i hennes mun och hittade anledningen. Hon har ju haft en tand på G länge nu, men nu snart är den helt framme. Stackars liten


Det ser ut att bli en fin torsdag. Lowa har precis somnat så jag ska passa på att göra mig redo för dagen. När hon vaknat blir det lite mat för hennes del, och sen ger vi oss ut på en promenad. Annars är dagens planer inte allt för stora. Jag har fortfarande endel att fixa inför dopet, så ska försöka få lite gjort där.

Regnig onsdag

Fasen! Jag skrev ett inlägg i morse men det publicerades aldrig ser jag nu. Jaja, dagen har iallafall varit bra. Vi har varit ute på en regnig promenad tillsammans med mormor, Anna, Olivia och Laban. Annars har vi bara varit inne och myst. För första gången på länge sov vi faktiskt en stund på dagen tillsammans, jag och Lowis. Jag brukar annars försöka få lite gjort när hon sover men idag så somnade vi båda två. Hon på mitt bröst, mys! ♥

Nu ligger snuttan i babygymet och leker. Pappan är nere och tränar och jag sitter här och kikar lite. Jag försökte nyss ta lite kort på mig och Lowa tillsammans men nä, när jag fick se mig själv på bild ville jag bara spy! Hur kunde jag gå upp så mycket i vikt EFTER att Lowa kommit? Ååååångest! MEN det kan bara bli bättre nu, bara och ta tag i skiten! Promenader och nyttig mat.

Nu ska jag mysa lite med lilltjejen, puss!


Perfekt!

 

6290 gram & 60 cm lång & HELT PERFEKT! Våran tjej växer på som ogräs! Hon ligger precis på medelkurvan på vikten och något under på längden. Hon blir nog en kort och tjock tjej, precis som sin mor, haha! Hon har ett väldigt platt huvud. Något vi måste jobba lite på för att få det lite rundare. Skruttan gillar verkligen inte att ligga på mage några längre stunder.

Kikade efter några bodys till henne men hittade verkligen ingenting. Eller jo, EN! Tycker både Lindex och Kappahl har dåligt utbud just nu. Hoppas det kommer lite sommarkläder snart. Häromdagen beställde vi cirka 400 kort på Lowisen så två stycken stora album fick följa med oss hem idag. Så kul att ha korten i album!

Nu ska jag snart gå och lägga mig.
Vi får höras i morgon igen, kram ♥

Vägas & mätas


Godmorgon fina ni. Idag mår jag lite bättre. Nacken gör fortfarande lite ont, men det är helt klart på bättringsvägen. Efter 4 dagar inomhus behöver jag verkligen komma ut så om ett par timmar ska jag, Anna och våra flickor gå ner till stan. Där ska vi möta upp Emma och lilla Vincent.

Lowa ska vägas och mätas ( spännande! ) och sen blir det nog lite shopping och lunch. Lowa är i stort behov av fler bodys i storlek 62 så det måste jag kika efter idag.

Nu ska jag göra mig redo för dagen medan Lowa sover.
KRAM ♥

Måndag

 

Måndag och ny vecka. Jag och Lowa är ensamna denna vecka. Mattias har nämligen börjat jobba igen efter att ha varit hemma i några veckor. Känns lite tråkigt, men det får gå! Idag får det bli en "planerings-dag" Jag har lite att kolla upp/beställa inför dopet. Tycker det är så roligt! Kommer bli ett fint och mysigt sommardop ♥

 

Lowa ligger nu och vilar lite. Jag är fortfarande lite dålig så mormor är här och hjälper mig med henne lite. Vi ska väl försöka starta dagen här snart. Börjar nog med en promenad, vi kan väl höras senare! PUSS!


Sjuk

Hallå alla fina! Ledsen för dålig uppdatering. De senaste 2 dygnen har inte varit roliga! Jag har haft så himla ont i nacken, knappt kunnat röra mig. Har även haft väldigt ont i halsen och kroppen. Ringde sjukvårdsrådgivningen igår och de tyckte jag skulle åka in och kolla så det inte var något mer allvarligt på G, eftersom nacken gjorde så ont. Som tur var så var det bara en vanlig förkyldning som satt sig på körtlarna i halsen. Idag är jag iallafall lite bättre så vi hoppas att det är på bättringsvägen nu!

Just nu är jag ensam hemma. Sitter i soffan med en kopp kaffe och kikar runt lite på dopklänningar ( det närmar sig! ) Mattias och Lowa är hos farmor och farfar och hälsar på. Senare i eftermiddag kommer Daniel, Anna och Olivia och hälsar på en sväng och efter det ska jag och Mattias mysa med god mat framför Big Brother.


Stor handling

Godmorgon underbara och efterlängtade fredag! Solen är framme och det är riktigt varmt ute. Vi håller på och göra oss klara här för att åka och stor handla. Efter handlingen tänkte vi sätta oss ute och njuta av det underbara vädret. Vi kan höras senare men några fina vår bilder ♥

 

En av mina favorit bilder på Lowa

Underbara du, vad gjorde jag innan du kom?

 

 


Mysig dag i Sjötorp

Tänkte bara kika in såhär på torsdagskvällen och säga hej. I morgon är det redan fredag och helg. Tänk va fort veckorna går! Idag har vi som sagt varit hos min syster med familj i Sjötorp. Mycket trevligt som vanligt! När vi kom hem tog jag med mig Laban ut på en lång promenad. Det var riktigt skönt och röra lite på sig. Ska försöka komma ut varannan dag nu på en längre och mer tempo promenad.

Nu ska jag titta klart på biggest loser, sen hoppa i säng.
Vi ses i morgon finisar ♥

Hockey

Härlig start på morgonen. Havregrynsgröt och en stor kopp kaffe. Lowis vaknade klockan 7 men somnade om när jag gav henne nappen och sov då vidare 1 hel timma så jag fick avnjuta frukosten i lugn och ro. På tal om Lowisen så är hon bättre nu. Ingen feber men fortfarande lite förkyld. Bara hon slipper den där jäkla febern så är vi glada!

Igår hade jag och Mattias lite egentid på kvällen. Vi stack iväg och tittade på hockey. Färjestad - HV71. Det var första gången jag var på hockey och det var riktigt roligt! Första 15 minuterna var dock hemska! Vi satt så högt upp så jag fick panik i början och funderade på hur detta skulle gå. Vid ett tillfälle blev det svart och jag försvann nog för någon kort sekund, men efter lite pepp-prat från Mattias och några djupa andetag gick det bra och jag kunde njuta av matchen.

Idag ska vi åka ner till min syster med familj i Sjötorp. Ska bli trevligt!
Vi hörs när vi kommit hem igen. Kramis ♥

Min lurviga älskling fyllde 7 år igår ♥

Det firades med leksaker och godsaker!



Cochleaimplantat

Kort och gott: Cochleaimplantat är ett implantat i örats snäcka. Ett nytt öra skulle man också kunna kalla det.

 

 

SÅ FUNGERAR ETT COCHLEAIMPLANTAT:

  1. Ljud fångas upp av mikrofonen på processorn.
  2. Processorn omvandlar ljudet till kodade pulsersom som skickas via en sladd till sändarspolen. Sändarspolen sitter gömd under håret, bakom örat och sitter på plats med en magnet som fäster mot mottagaren på det inopererade implantatet.
  3. Sändarspolen sitter gömd under håret och sitter på plats med en magnet som fäster mot det inopererade implantatet.  Sändarspolen överför den kodade signalen genom huden till implantatets mottagare. Sändarspolen sänder även den energi som krävs för att driva elektroniken i implantatet.
  4. Mottagaren läser av signalen och sänder ett mönster av små pulser i en ledare till elektroderna som är införda i snäckan (cochlean) i innerörat.
  5. Varje elektrodpar avger elektriska pulser. Pulserna stimulerar ganglieceller och hörselnerv som i sin tur skickar impulser till hjärnan. Hjärnans hörselcentrum reagerar på dessa impulser och tolkar dem som ljud.

Bra och lättförståd sida: http://www.bionicear-europe.com/files_upload/documentation/200808201354580.MK_H_WCI_SW_Bro_low.pdf


Sjukstuga

Då var den Lowas tur att bli sjuk, lilla stumpis ♥

Hon vaknade igår kväll och var jätte ledsen. Var otröstlig i några timmar

men somnade tillslut vid 2 tiden. Hon är förkyld och har lite feber.

Nu på morgonen har hon dock varit ganska pigg trots feber och en täppt näsa.

Hon har babblat och fört liv som vanligt :)

 

Nu ligger hon och sover så gott, precis som resten av familjen.

Som ni säkert förstår så kommer vi hålla oss inne idag och bara mysa!


Dagens bilder

Några bilder från idag.

Lowa ligger och sover och jag sitter och kikar på Familjen Annorlunda.

Tänkte faktiskt gå och lägga mig om en stund, är riktigt trött och eftersom

lillan somnade så tidigt idag så blir det nog en tidigt morgon i morgon.


Godmorgon måndag

Vilken härlig start på veckan! Sovmorgon för min del och solen skiner ute, härligt! Idag börjar mitt lite mer nyttiga liv. Jag ställde mig på vågen i lördags nämligen och fick en chock! Visst, jag har nyss fått barn så vad trodde jag egentligen? Men jo, de där extra kilona ska bort!

Vi startar denna vecka med en lugn måndag. Vi ska bara vara med varandra och njuta av vår lilla tjej. Håller vädret i sig så blir det nog en promenad sen. Vi har faktiskt inga stora planer alls denna vecka. Inga sjukhus besök ( SKÖNT! ) Nu vaknade tjejen här så bäst jag ger mig :) Vi hörs senare ♥


Hjärtat


Utomhus kisse

Vi håller på och "gör" ( säger man så? ) Jackie till utekatt. Hittills har det gått bra! Idag lämnade jag henne ensam ute för första gången. Gick ut igen efter 10 minuter och då var hon borta. Hönsmamman kom fram och jag sprang runt och letade som en galning efter henne! Runt hela området och när jag kom tillbaka till vårat hus efter ca 30 minuter så satt hon där, utanför våran port. PUH! Får se om hon gör mamma lika orolig i morgon.. Skruttfian!

Jag har städat idag, och sen tog jag lite söta kort på Mattias och Lowa. Mitt intresse för att fota har verkligen blivit mycket större sen Lowa kom. Ska gå en fotokurs här snart. Ska bli kul! :) Nu ska här lagas mat. Pommes, rostbiff, b-sås och sallad blir det. MUMS!

Mina älsklingar ♥

( slänger upp fler bilder lite senare )


Söndag

Idag bjöd lillan på sovmorgon! Hon brukar normalt vilja göra morgon mellan 6 - 7 men idag sov vi till 8! Söndagslyx dä! :) Nu sitter hon i sin babysitter här brevid och babblar med sin mimmi mus. Själv sitter jag och njuter av mitt kaffe och försöker fixa till lite bilder som jag tog på Lowa häromdagen.

Vi har inga större planer för dagen. Mattias och Lowa ska ha en "pappa och dotter dag" och det passar bra så jag får plocka lite här hemma och pyssla lite med Lowas bok. Nu ska jag fortsätta fixa lite med bilderna. Vi hörs senare ♥


Morgonmys

Som varje morgon så kör jag och lillan på morgonmys
Pappsen ligger fortfarande och sover men vi ska nog gå in och väcka honom snart så vi kan starta denna dag också. Fredag idag och vi har en underbar helg att se fram emot. Idag tänkte vi köra på mys hela dagen och kvällen igenom. Under dagen blir det nog en promenix och en tur till maxi för att handla lite och ikväll ska jag, Lowa och anii ha fredagsmys hemma hos Lowas farmor och farfar ♥

Nu luktar det bajs här så det är bäst jag byter på lillskiten :)

Badbruden






Snabba dagar

Jag förstår inte riktigt vart dagarna tar vägen. Igår satt jag och tänkte att "i morgon ska jag hinna med och skriva lite i bloggen" Jo tjena! Nu sitter jag här och det är kväll och inte har jag hunnit skriva något under dagen, och ändå har vi inte gjort något speciellt idag. Sedan Lowa kom springer dagarna förbi och jag blir lika förvånad varje gång jag tittar på klockan! Men det sägs ju att tiden går fort när man har roligt.

Vi har kört på hemma mys hela dagen. Lowa har testat sina hörapparater några gånger också och det har fungerat bra. Hon låter dom sitta kvar och är så söt i dom ( som ni kan se på bilderna nedan ) Nu ikväll har vi haft fin besök. Lowas mormor, morfar och farmor har varit här och myst med lillan.

Nu ligger Lowis och sover. Resten av familjen sitter i soffan och myser. Mattias med sin iphone och jag med datorn i knät, det är romantik dä! Haha! Nu ska jag fixa med lite kort jag tog på Lowa tidigare, slänger upp några här om jag hinner. Kram ♥

Lillfisen


Babytecken

Jisses så trötta vi är nu! Dagen har varit låååång men mycket lärorik och rolig! Idag har vi fått lära oss lite babytecken. Babytecken är tecken som man gör till små barn. Tex byta blöja, napp, nalle, amma, äta välling mm. Jag och Mattias har ju varit väldigt duktiga och tränat mycket hemma så vi kunde faktiskt de flesta tecknena redan. Det fanns ju självklart tecken vi inte kunde men dom har vi nu lagt till på "kan"-lisan :)

Att lära sig teckenspråk är så HIMLA roligt! Jag älskar det verkligen och jag tycker alla som får chansen ska ta den och lära sig teckna. Underbart språk! ♥

Lowa fick ju sina första hörapparater idag också. Silvriga med rosa blommor på. Så tjusiga och hon var så fin i dom! Birgitta ( barn audionomen ) satt på hörapparaterna och testade sen och göra lite ljud. Vi tyckte att Lowa reagera när hon klappade händerna, vilket alltid är positivt! Lowa ska ha på sig hörapparaterna någon/några gånger per dag. När hon är pigg och på bra humör helt enkelt. Jag och Mattias ska då vara väldigt uppmärksamma på om hon reagerar på något. Ska bli väldigt spännande och intressant!

Familjen är som sagt väldigt trötta nu efter två intensiva dagar. Mattias ligger och sover men vi ska snart väcka honom så jag kan gå in och lägga mig och blunda en kort stund. Efter det tänkte vi testa hörisarna på Lowa igen ( om hon är på humör ) och resten av kvällen består av mys!

Vi hörs i morgon, med fler inlägg, från en piggare mamma. Jag tänkte faktiskt skriva ett inlägg om CI, kanske i morgon om det hinns.

Träff

Lika fin och solig dag idag!
Jag och Mattias har dock inte kunna njutit av det som vi gjorde igår. Hela dagen har vi nämligen spenderat på Hörselvården i Karlstad. Idag träffade vi andra föräldrar till hörselskadade/döva barn. Det har varit en mycket lärorik, intressant och trevlig dag!

Att få träffa andra som är i samma situation. Att slippa känna sig så ensam! Deras barn var lite äldre, den yngsta var 1,5 år och hade haft CI i 8 månader, vilket fungerade jätte bra! Jag tänker inte skriva mer om föräldrarna eller barnen eftersom de kanske inte vill det, men som sagt, det har varit en mycket bra dag!

I morgon ska vi tillbaka för ännu en heldag på Hörselvården. I morgon ska vi lära oss lite teckenspråk. Jag och Mattias har redan börjat lite. Vi kan alfabetet, jag kan cirka 50 ord och Mattias kan cirka 30. Teckenspråk är verkligen ett underbart språk och det är så roligt att lära sig! Efter teckenspråkskursen ska Lowa få sina första hörapparater. Något vi väntat på länge nu. Ska bli så roligt!

Nu ska jag fortsätta mysa framför tvn med familjen.
Vi hörs i morgon igen ♥ KRAMAR!


Nyfödd liten ansjovis ♥

Sol

Vi har varit ute nästan hela dagen och myst i solen!
Nu myser vi framför familjen annorlunda. Lowa i sin babysitter,
och föräldrarna i soffan med en varsin kopp kaffe ♥






Vackra du

 

Vilken skön söndag vi haft, och har.

Jag har sitter här och surfar, Mattias sitter och tatuerar

och lillan sover en middagslur i sin vagn.

När hon vaknar tänkte jag faktiskt fixa en liten "foto studio"

här hemma. Gissa vem som ska få vara modell? :)


Slöis söndag

Idag är mammsen en mycket trött mammsen. Blev sent igår. Jag och Mattias firade som sagt 6 år så vi var ute och åt på Roma, och sen åkte vi hem och myste framför melodifestivalen innan vi hämtade Lowa som var hos mormor och morfar. Första gången vi var ifrån hennes så länge. Det kändes kan jag meddela! Jisses så tomt det var utan lillskruttan ♥

Sitter och funderar lite över kommande vecka. Vi har 3 besök i Karlstad på schemat. Tisdag, onsdag och torsdag ska vi vara där. Tisdag och onsdag ska vi träffa andra föräldrar till hörselskadade barn, få lite info och sånt. Torsdag ska Lowa få sina första hörapparater. Ska dock försöka fixa så hon kan få sina hörapparater på onsdagen, så vi slipper åka så. Har faktiskt lite ångest inför veckan, men det är bara att kämpa på! Allt för dig Lowa!

6 underbara år

Idag blir det inte mycket mer uppdatering här.
Jag och Mattias firar närmligen 6 år tillsammans
1 år som förlovade


Gårdagens shopping


Tacosmys

Gårkvällen spenderades hos Milla, Markus och lilla B ♥
Vi åt tacos och satt efter det i några timmar och bara pratade och skrattade!
Världens finaste vänner

















Visst är dom två sista bilderna på Lowa och Benjamin helt UNDERBARA!
Mina fina små hjärtan

Lovely friday

Godmorgon härliga fredag! Vi har ju Mattias hemma hos oss varje dag nu men det är ändå något speciellt med fredagar, och helg! Lowa startade denna fredag med en tidig morgon. Strax efter 6 tyckte hon det var dags och gå upp. Det var min morgon men Mattias var snäll och tog henne en timma så jag kunde få sova lite längre.

Idag har massor med roliga saker inplanerade! Vi börjar med en runda på stan. Lowas garderob måste fyllas på med lite kläder i storlek 62. Damen växer som ogräs!


mys med pappsen

Om mitt barn

Född: 4 December 2011
Var: Karlstad BB
Tid:
05.34
Födsel vikt:
3095 gram
Födsel längd: 50 cm
Namn: Lowa
Andranamn: Anna Linnea
Efternamn: Ekman
Ålder: 3 månader och 5 dagar
Namnbetydelse: Lowa betyder Kämpe, Anna betyder Den Benådade och Linnea betyder Underbar
Nyligen lärt sig: Hittat sina händer
Dagis: Nej, inte än
Vikt nu: 5640 gram
Längd nu:
58 cm
Favorit mat: Välling :)
Favorit leksak: Allt som man kan äta på!
Favorit tv program: Gladiatorerna
Sover i: Blöja och pyjamas
Favorit person förutom mamma: Pappa såklart!
Barnvagn: Brio Happy 2011
Blöjor:
Libero nr 2
Hur många tänder: 2 på G!
Storlek i kläder: 56 men måste snart gå över till 62
Syskon:
Inte än ;)

Dop planer

Hej på er! Vi har haft en riktig mysdag inne idag. Under natten har det ju kommit massor med snö så promenaden struntade vi i. Istället har vi som sagt bara myst hela dagen. Jag har städat lite, Lowa sov en lång middagslur och så har Lowas mormor och morfar varit här och hälsat på.

Nu ska vi snart gå över till Lowas farbror, faster och kusin Oliva. Vi ska prata lite om det kommande dopet! Ett sommardop blir det, MYS! <3

Bilder från dagen

Vi ska strax åka och handla lite och efter det kommer en
kompis till Mattias hit och hälsar på en stund.
Vi hörs ikväll, bjuder på bilder sålänge!




















Onsdag

Godmorgon onsdag! Jag och Lowa sitter och har lite morgonmys efter en hel natts sömn, gott! Vi tänkte köra på morgonmys i ett par timmar till faktiskt. Sen ska vi väcka pappsen så mammsen kan ta en lite längre promenad med Neo ♥


Barnhörselvården

Vilken dålig natt jag och Lowa hade i natt. Lowa fick ju sina 3 månaders sprutor igår och i natt fick hon feber så klockan 3 vaknade hon och gnällde lite. Vi gick upp och hon fick ny blöja, lite mat och alvedon men kunde ändå inte komma till ro efter det. Stackars liten! Hon sov 10 minuter, vaknade, gnällde, jag gav henne nappen, hon somnade, vaknade efter 10 min, gav henne nappen, och så fortsatte det till klockan 5. Då gav vi upp och gick upp och gjorde morgon.

Hon blev lite piggare efter ett par timmar som tur var för klockan 9 skulle vi vara i Karlstad, på barnhörselvården. Det var första gången för oss där och det var väldigt kul att äntligen få se stället, och träffa personalen ( som var helt underbar ) Jag är helt övertygad om att vi kommer stor trivas där framöver! Det fungerar lite som ett dagis för barn med hörselskada/dövhet. Mycket fint ställe!

Nu ligger våran lilla tjej och sover så gott. Jag ska snart gå in och göra henne sällskap men innan måste jag gå ut på en sista runda med Neo som ska vara här i ett par dagar. Min älskade pöjk! ♥


Lowa och pappsen myser

Shopping




Lowas första skor, så läckra!




Rosa jeans med blommiga detaljer


Vårjacka till mig


Vårjacka till Lowa


Jordgubbsmössa till Lowa
( farmors arbetskamrat som stickat )

Öppna förskolan

Hej på er! Haft full rulle i helgen, därav inga inlägg. Han slänga upp en ny design nu, blev inte riktigt som jag önskat så ska sätta mig en annan dag och fixa till den men sålänge får denna duga! Dagen har varit riktigt bra! Började med ett besök på öppna förskolan tillsammans med Emma, Pierre och Vincent. Första gången vi var där och det var riktigt mysigt så vi lär gå dit fler gånger.

Efter någon timma där var det dags för Lowa att få sin första spruta. Aj aj aj! Det var riktigt otäckt tyckte lilla damen. Skrek som attan, men det gick över ganska fort som tur var. Vi passade på att väga och mäta henne samtidigt och nu väger Lowis 5640 och är 58 cm lång ♥

Nu ska jag snart ställa mig och laga lite mat, sent som vanligt. Det är något vi är dåliga på här hemma, äta mat I TID! Men det blir väl bättre då Lowa kan vara med och äta också, då måste det lagas mat i tid.

Lunch

Kikar bara in en snabbis och säger hej!
Vi ska åka ner till stan nu och luncha med fina vänner ♥
Vi hörs senare med uppdateringar och en ny fin design.


Nackträning


Vår

Ledsen för en sån sen uppdatering men har haft fullt upp hela dagen! Började med en mysfrukost tillsammans med min lilla familj ♥ Sen tog vi en lång promenad i det härliga vädret tillsammans med Daniel, Anna och lilla Olivia. Riktigt vårväder ute idag, hoppas det håller i sig!

 

Sen åkte vi ner till stan och köpte lite nödvändigheter. Bland annat en vårjacka till Lowa. Hon fick en jätte snygg av sin farmor igår men den är lite för stor ( storlek 68 ) så vi kände att det var lika bra att köpa en i storlek 62 eftersom overallen blir för varm för henne nu när våren är på G.

 

Lowa sitter just nu med sin pappa i soffan och myser. Jag sitter här och slö surfar lite. Tänkte slänga in lite bilder från tidigare idag när Lowis tränade nacken. Något hon faktiskt är ganska dålig på, iallafall då hon ligger på mage, latisen!

 


11 timmars städning

Det är en helt slut mamma som skriver nu. Städning i elva timmar = ÖMMA FÖTTER och ONT I RYGGEN! Men det är väldigt skönt att ha det gjort. Bara fönsterna kvar, men de tar jag i helgen. Mattias och Lowa har umgåts hela dagen och nu när jag var klar med städningen så somnade lillan så jag har inte sett så jätte mycket av henne idag. Ni må tro att vi ska ta igen den tiden i morgon!

Lovade er att skriva lite om vad som sker härnäst med Lowa. Den 15 mars ska vi tillbaka till Karlstad sjukhus, och då ska Lowa få sina första hörapparater. Varför då kanske endel tänker, eftersom hon inprincip är döv, men hon ska ha dom för att förstärka de få ljud hon kanske hör. Det är väldigt svårt att mäta hörsel hos så små barn, så därför. Och även för att hon ska bli van vid att ha något i örat med tanke på förhoppningsvis kommande CI operation.

Det är det som väntar oss härnäst, sen har vi röntgen, undersökning för andra sjukdomar, eventuell operation mm. Men det kommer jag skriva om en annan dag för just nu är jag för trött och ska mysa lite med min kärlek innan jag ska sova. Kram ♥

Vårstädning

Tänkte bara kika in och säga hej!

Jag håller på med vårstädningen, därför jag inte hunnit skriva något idag ännu.

Lovar er ett par uppdateringar ikväll, vi hörs då ♥


RSS 2.0