Badtjejen


 
 
 
 

Påskafton

Dagen började inge bra alls. Kände redan igår kväll när jag la mig att migränen började smyga sig på. Dumt nog tog jag ingen medicin utan hoppades på att lite sömn skulle fixa det men icke! Vaknade upp med världens migrän och känner fortfarande av den lite trots medicin. Jag har precis lagt en liten trött tjej för en middagslur och mannen är och tränar - Ensamtid! Så skönt och så viktigt och få en liten stund för sig själv.
 
Vi ska iväg till svärföräldrarna om ett par timmar för påskmiddag. Lowisen ska kläs ut till påskkärring och jag vet fortfarande inte vad jag ska ta på henne så det ska rotas lite här och sen ska jag själv göras i ordning, dock inte till påskkärring :)
 
 

Sovmorgon

Kikar in och säger hej denna soliga fredag. Jag har inte hunnit varit ute något än men det ser verkligen skönt ut, förutom den förbaskade blåsten som aldrig kan ge sig. Jag tog sovmorgon i morse och gick inte upp förrän halv 9, riktigt lyxigt för en småbarnsmamma! Kommer ihåg att jag som tonåring kunde sova till 3 - 4 på eftermiddagarna, det fungerar inte riktigt längre och tur är väl det för usch sån ångest jag hade haft!
 
Liten sover middag och mannen är och tränar. Jag springer runt och plockar lite som vanligt. Hur en liten tjej på 15 månader kan röja runt så och dra ut varenda lite grej i hemmet har jag svårt att förstå. Energimonstret Lowis! Jag ska fortsätta med plockandet och ta en sväng med dammsugaren också. Om ett par timmar ska vi iväg till svärföräldrarna för en liten påsklunch, mums!
 
 
Lilla knubbsälen för exakt 1 år sedan ♥

One last time

Vi testar det här med att blogga för en sista gång. Förstår inte att det ska vara så svårt!? Jag tycker ju verkligen att det är roligt :) Ska även försöka ta lite mer dagliga foton och lägga upp här så den blir lite mer personlig, och så kanske den blir lite roligare för er att läsa då.
 
Allt är som vanligt bara bra med oss! Våran lilla Röjar-Ralf ( nya smeknamnet ) röjer på som vanligt och är hur busig som helst! Hon går mer och mer. Kan nu gå mååånga steg innan hon ramlar på rumpan. När det gäller längre sträckor så väljer hon dock att krypa. Hon babblar på massor och orden som gäller nu är mamma, titta och kisse. 
 

7 år

Sitter här och skriver ett brev till dig, ett öppet brev för hela världen att se. Jag vet att det har varit många turer fram och tillbaka för vår del, mycket har gått alldeles fel, men något som aldrig har försvunnit är vad jag känner för dig. Jag kan inte uttrycka i ord hur jag känner för dig. Där finns så otroligt många anledningar till att jag älskar dig. Du är verkligen helt otrolig, den finaste människan på denna jord.

 

Du har funnits där för mig genom både svåra, ledsamma stunder men även delat min glädje och lycka. Du är en otrolig lyssnare. Ser saker som jag själv har missat och fått mig att inse så otroligt mycket. Du har skapat en trygghet inom mig, något som det har varit fattigt med i mitt liv tidigare. Du är den snällaste och underbaraste killen jag någonsin lärt känna. Jag önskar att alla dina drömmar blir sanna. Du betyder mer för mig än något annat i världen.

 

Du får hela mitt inre att jubla av glädje och värmen som sprider sig i min kropp när jag tänker på dig är som den starkaste eld. Du får marken att skaka under mina fötter, får mitt sinne att lyfta och flyga iväg upp bland molnen och stjärnorna. Jag vill att hela världen ska veta vad jag känner för dig.

 

Du lyser upp mina mörkaste dagar och låter ditt ljus uppfylla mitt liv. Du får mig att hoppas, tro och drömma. Du får mig att våga säga orden: Jag älskar dig från djupet av mitt hjärta. Jag hoppas att jag på något sätt skänker dig samma saker som du skänker mig, även om det är endast en bråkdel av det du skänker mig så gör det mig så lycklig.

 

Du får mig att skratta, du får mig att glittra av glädje. Du får mig att sjunga och le. Sist men inte minst så får du mig att känna mig älskad, precis som jag är. Trots att du vet allt jag har varit med om så har det inte gjort att du dragit dig undan utan jag kan känna din kärlek så starkt.

 

Den 4 December fick vi världens finaste dotter. En liten Lowa. Hon föddes döv och ännu en gång blev vi testade på vår kärlek och styrka. Vi klarade, utan problem faktiskt. Vad visar det? Jo, att du och jag är skrivna i stjärnorna.

 

Jag älskar dig för alltid

 


Labansson

Då var den här igen, helgen.. Jisses va veckorna går fort! Vi välkomnar den med stora armar iallafall. Så skönt och ha Mattias hemma hos oss under dagarna :) Det är faktiskt något speciellt på söndag också, jag och Mattias har då varit tillsammans i 7 hela år! Vi ska inte fira något speciellt faktiskt, käka lite gott och bara va ♥
 
Tidigt i morse fick jag och Lowan fin besök! Lilla Labansson kom till oss och är här fortfarande. Vi är alltså hundvakt :) Just nu sover både han och Lowan men så fort de vaknat till liv ska vi gå ut i det fina vädret.
 
Laban 

Nya soffan

 
Här får ni en bild på vår nya soffa! Bilden gör den inte rättvis så jag ska ta en bild i morgon
i dagsljus. Vi är iallafall så himla nöjda! Den är så fin, och stor!
 
Vi fick med oss mycket annat från shoppingrundan i Karlstad också.
Ska försöka fota allt i morgon så ni får se. Just nu myser jag med lite
ostbågar och ramlösa, väntar på att spårlöst ska börja.
Vi hörs i morgon ♥

Shopping

Lördagen startade med en sovmorgon enda till halv 8! Det händer inte ofta med våran lilla morgonpigga tjej som annars gärna gör morgon redan vid 6.

Vi sitter och tittar på Teletubbies, jag och Lowa. Väntar på att Mattias ska bli klar så vi kan åka iväg. Lowa ska hem till mormor och morfar och jag och Mattias styr bilen mot Karlstad för lite shopping. Ny soffa och ny dator ska köpas! Kan tänka mig att vi får med oss lite kläder hem också :)

Och vet ni vad?! Lowa tog sina första steg i morse! 3-4 steg till mig. Så stolt så jag spricker! <3


HELG!

Fredag! Hur fort gick inte denna vecka?! 1 Mars också, första vår månaden :) Som vi väntat på denna vår, eller väntar, ännu skulle jag väl inte säga att den är här även om det faktiskt varit sol och blå himmel de senaste dagarna. Lowa har sovit heeela natten utan ett enda skrik, så skönt! Hoppas det håller i sig.
 
Var ute och gungade lite med Lowan igår eftermiddag och tog då lite fina bilder som jag tänkte visa er men det får bli när Lowa sover, eller ikväll. Nu ska jag fortsätta plocka lite här. Vi hörs senare ♥
 
Så här söt är jag när jag är sur ;)

RSS 2.0