Prickar

Det är verkligen fullt upp här hemma med en liten busig 17 månaders tjej som ska vara överallt på en gång! Senaste tiden har det hänt massor med henne och det är så roligt att se <3

Vi sitter inne på Lowas rum och myser nu. Jag fick ringa till vårdcentralen i morse. Lowa har fått några röda prickar på främst armar och nu idag har det kommit några på ena kinden så jag ringde för lite rådgivning. Virusprickar trodde de att det var. Hon är ju förkyld och hostig så vi hoppas och tror på det och att de försvinner snart :) Hon verkar absolut inte ha ont av dom och är pigg som vanligt!

Jag ska strax fixa lite lunch till oss och sen är det dags för lite vila för Lowa. Då ska jag passa på att ringa två viktiga samtal.


Solig söndag

Nu dröjer det inte förrän man kan säga att Lowa går på "heltid" :) Hela morgonen har hon gått med något undantag när hon vill ta sig fram fort, då kryper hon, hihi. Så himla roligt och så löjligt stolt man blir! Ännu en gång bevisar hon motsatsen för vad läkarna sagt ♥
 
Lowa sover middag nu. Vi ska ut i fina vädret så fort hon vaknat och klockan 2 är vi bjudna på middag hos Lowas gammelmormor. Tar med mig kameran ut idag så blir nog några fina bilder här ikväll. Kram så länge!
  

Lekparkshäng

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

17 månader

Nu tog det så där lång tid mellan inläggen igen, men vi kör på! Tänkte skriva lite om Lowas utveckling. Hon är ju redan 17 månader, nästa månad blir hon alltså 1,5 år!
 
Lowa är fortfarande en väldigt snäll tjej. Har hon varit sen dag 1! Aldrig några problem och är väldigt trygg och nöjd med allt. Alla som träffat henne frågar om hon kan gnälla och jobbig och jo, temprament har damen så det räcker och blir över! Är det något som är fel eller något hon inte vill så säger hon till, ordentligt! Men som sagt, oftast väldigt nöjd och glad. Hon kan sitta och pyssla med sina leksaker ganska länge innan hon tröttnar. Just nu är hon inne i en mamma-period och oftast duger ingen annan än jag, inte ens henne pappa. Jobbigt för både henne och mig men vi hoppas det ger sig snart. I Mars tog hon sina första steg och det går framåt för varje dag. Fortfarande så kryper hon endel men senaste dagarna går hon mer och mer, och längre. Att gå ute är dock väldigt läskigt ännu. Hennes språk har exploderat! Hon säger massa ord och kan nu sjunga inte bara en, utan två sånger! Imse Vimse Spindel sjunger hon ibland men nu har hon fått en ny favorit och det är Lilla Snigel, så hon sitter ofta och sjunger "ata dej dej dej dej" Orden som gäller just nu är titt ( titta ), dä ( där ), hedaa ( hejdå ), kchss ( kisse ) annars är det mest massa babbel som inte riktigt mamma och pappa förstår, hihi. Både jag och hennes pappa är stolta som tuppen och kunde ju aldrig drömma om att det skulle gå såhär bra med tanke på att hon faktiskt är döv och har balansproblem och "uppskattades" att börja gå vid 2 årsålder.
 
Vår fina tjej ♥

Första maj

Bilder från första Maj förra året
 
Första Maj och strålande sol ute! Hoppas att månaden fortsätter så. Dagen startade med en sovmorgon för min del, så skönt och behövligt! Ofta när jag har sovmorgon så kan jag inte somna om när Lowa vaknat. Jag ligger och lyssnar på hur Mattias och Lowa busar och leker och blir så sugen på att gå upp och va med men samtidigt vet jag att jag behöver lite extra sömn ibland så jag får liksom ligga och tvinga mig till sömns, hihi.
 
Vi håller på och gör oss i ordning här hemma för att fira gammelfarmor på hennes födelsedag om ett par timmar. Veliga familjen glömde nämligen att köpa någon present igår så vi måste iväg och köpa något här snart.
 
Ha fin första Maj ♥

RSS 2.0