Älskade Lowa

Hej på er! Nu är vi hemma. Mötet gick bra. Det var mycket information att ta in och jag har nog redan glömt hälften! Hur som helst så visade resultaten att Lowa är döv. Det jag fasade för, MEN det känns okej ändå. De kunde se lite hörselrester på Lowas högra öra men det var så lite så det gör liksom ingen skillnad.

Som jag skrev så var det väldigt mycket att ta in. Jag är så trött, och har huvudvärk så jag ska faktiskt göra mig lite mat nu och sen bara ta det lugnt. Lowa har även lite feber just nu så måste ha koll på henne. Jag berättar mer om hur framtiden ser ut i morgon. Puss ♥

Kära lilla barn



Vad vet du om livet kära lilla barn,
du ligger så trygg i min famn.
Mamma vill leda dig likt en blinkande fyr
när vågorna slår emot hamn.

Skrapsår och blåmärken från livets äventyr
tillsammans sätter vi plåster på.
Och tårarna på lilla runda kinden
försvinner med lite omsorg då.

Mitt älskade barn vad jag längtar
tills du springer så lycklig och glad,
rakt in i mammas trygga armar
och ger en kram som förgyller min dag.

Du vet väl om att du är älskad
av din pappa och av mig?
För varje dag vi tänker:
Finns ingen på jorden vi älskar mer än dig.

Resultat

Godmorgon! Blev väckt klockan 8 i morse av en mycket pigg liten dam. Nu ligger hon halv sovandes i sin babysitter och jag sitter i soffan och njuter av en kopp kaffe. Morgonlyx!

Idag ska vi till Karlstad sjukhus, igen. Har blivit många besök dit, och fler blir det. Idag ska vi få reda på vad det senaste hörseltestet visade. Känns lite nervöst, men inte alls som förra gången. Nu vet vi ju att hon har en hörselskada, idag ska vi få reda på hur allvarlig den är. Men sist sa de att det ser ut och vara en allvarlig hörselskada så vi är inställda på det. Jag fasar lite för att de ska säga att hon är döv. Det vore det värsta, men är det så så klarar vi det också!

Nu ska jag fortsätta njuta av kaffet, och titta på våra bästa år. Vi hörs senare. Och självklart kommer jag berätta för er hur det går sen. Denna blogg skriver jag för att dela med mig av Lowa, och hennes hörselskada. Det är en blogg till Lowa, som hon kan läsa när hon blir stor

Jag och Lowis just nu

Lilla Vincent

Några få bilder från besöket hos Emma, Pierre och lilla Vincent


Jag och Vincent matchade varandra


<3


Lowis satt och charmade sin gudmor


Trött lillfis


Vincent


Jag och Vincent


Lowa


Trött sambo med lilla Vincent

Tomt

Som rubriken lyder så är det väldigt tomt här hemma. Lowa och Mattias gick iväg och käkar lite lunch tillsammans med en vän till Mattias. De första 10 minuterna var ganska sköna, men nu saknar jag ihjäl mig efter min lilla tjej. Ja, och gubben också då förstårs, hihi.

 

Jag sitter och kikar runt lite på nätet och dricker en kopp kaffe. Ska snart ta tag i hemmet lite och sen göra mig i ordning. När Lowa och Mattias kommit hem ska vi nämligen åka iväg till Emma och Pierre för att ÄNTLIGEN få träffa lilla Vincent ♥ Som jag längtat!

 

två ganska så lulliga emmor


Tuff tjej

 

Nu har vi kommit hem från föräldrargruppen. Det var som vanligt väldigt trevlig! Ska njuta av denna måndagskväll med min lilla familj nu. Vi hörs i morgon!


Måndagslyx

lillan testade solhatten igår

 

Nya veckan började med en sovmorgon till klockan 10! Tackar vi pappsen för :) Gick upp och mötes av världens finaste tjej som sken upp som en sol när hon fick se mig. Det är lycka det ♥

Nya veckan har massor inplanerat! Vilket jag gillar. Gillar att ha saker inplanerade, och saker att se fram emot. Vi börjar med en föräldrarträff idag. Ska bli kul och se hur mycket de små bebbarna har växt! :)

Lowa ligger och sover nu så jag ska passa på att ta en dusch. Vi får höras senare. KRAM

Dagens

Dagens uppstigning: 8.30
Dagens humör: Pigg och glad!
Dagens väder: Soligt
Dagens klädsel: Mjukisar och Mattias tshirt än så länge
Dagens "har gjort": Duschat och ätit frukost
Dagens "just nu": Passar på att blogga lite medan Lowa sover
Dagens "att göra": Hälsa på gammelfarmor och ta en promenad
Dagens längtan: Efter sommar och en kul tjejfest!
Dagens bästa: Min Lowa, alltid ♥
Dagens sämsta: Att helgen lider mot sitt slut
Dagens träning: Promenad
Dagens drog: Kaffe
Dagens kram: Till Lowas älskade farmor!

Sjukling

Hej på er! Söndag idag, och helgen lider mot sitt slut. Va fort de springer iväg! Helgen blev inte riktigt som vi planerat. I fredagskväll var vi uppe hos Lowas farmor och farfar. Åt hemmagjord pizza och hade trevlig! Lowa var inte riktigt sig själv. Gnällde en hel del och lite senare på kvällen fick hon feber så vi åkte iväg till akuten. En läkare tittade på henne med hittade inga fel. Jag tror det febern beror på tänderna som är påväg. Kan inte vara lätt och vara så liten och ha ont. Lilla hjärtat ♥ Nu mår hon iallafall bättre och är lika pigg och glad som alltid :)

Idag är det riktigt fint väder ute så jag tänkte göra mig i ordning här snart och sen ta en promenad med resten av familjen. Måste bara få liv i mina trötta älsklingar. Båda två ligger och sover så gott. En brevid mig här i soffan, och en inne i sovrummet.



Underbara fredag

Lowa har den senaste veckan sovit oroligt, och varit gnällig på grund av tänderna men det verkar som om det har blivit bättre nu. Hon bjöd nämligen på elva timmars sömn i natt. Tackar vi för! Jag sitter och njuter av en kopp kaffe framför våra bästa år medan resten av familjen ligger och sover.

Det skulle jag antagligen inte skrivit för nu vaknade lilla Lowis. Vi ska göra oss i ordning och väcka pappsen för att sen åka ner till stan och shoppa lite. Vi hörs senare <3


Duktig tjej

Nu är vi hemma igen. Eller ja, vi har varit hemma en stund nu. Gick mycket bra idag! Lowa sov sig igenom testerna ( precis som hon måste ) Så duktig så min lilla tjej! Hon ligger just nu och sover. Trodde hon skulle vara piggelin efter allt sovande på sjukhuset men icke sa nicke! Trött liten dam.

Jag sitter och kikar lite inför morgondagens shopping. Finns väl inget så roligt som att shoppa? Blir mycket barnkläder nu. Jag visste att jag skulle älska att shoppa saker till lilltjejen, men så här mycket?! Går inte att låta bli.

Lovade ju er lite kort. Blev inte så många tagna, men några innan vi åkte blev det iallafall


Karlstad

Godmorgon! Redan vid halv 7 ville våran lilla tjej göra morgon. Mattias var snäll och tog henne då så jag kunde sova lite längre. Nu är vi alla vakna och ska göra oss i ordning inför en heldag på hörselvården i Karlstad. Ännu ett hörseltest ska göras och nästa vecka ska vi få reda på resultatet.

Vi är nog inte hemma förens sen eftermiddag, så vi får höras då. Tänkte ta med kameran och fota lite. Visa Lowa när hon blir större, hur allt gick till och så. Ha en fin dag ♥

I'm back

Hej på er! Längesen jag skrev nu. Livet har den senaste månaden varit väldigt upp och ner. Jag har säkert nämnt tidigare att Lowa inte gick igenom hörseltestet. Fler tester gjordes men hon gick inte igenom dom heller. Ett större test gjordes i slutet på Januari och den första Februari fick vi beskedet att Lowa har en hörselskada. Fler testet måste göras för att ta reda på hur allvarlig hörselskadan är men som det ser ut nu så är den väldigt allvarlig.

Det är såklart en sorg i hjärtat, och jag har gråtit oerhört mycket över detta. Starkaste känslan har varit orättvisa. Varför just min lilla tjej? Vi har en lång väg att vandra men vi är en stark familj och kommer klara detta. Det finns så mycket hjälp att få och vi ska göra allt för att ge Lowa det hon behöver.

Annars mår våran lilla Lowis bara bra! Hon är världens gladaste och piggaste lilla tjej. Hon är 2,5 månad och har redan 2 små tänder på G! Stora lilla tjejen ♥

Just nu ligger jag och Lowa i soffan och myser. Mattias ligger fortfarande och sover, men vi ska snart väcka honom så jag kan hoppa in i en dusch och börja städa lite. I eftermiddag får vi nämligen finbesök! :)


RSS 2.0