Sista veckan

Nu lovar jag er en skärpning! Vet att det är många nära och kära som man inte pratar med så ofta som vill veta hur det går med Lowa så jag lovar er en bättring på uppdateringarna. Lovar!
 
Dagarna springer iväg. Det känns som om det bara är morgon och kväll. Mattias har nu bara en vecka kvar på sin semester, trist nog. Lowa mår bara fint och växer och utvecklas i en rasande fart! Hon har nu börjat åla, mest bakåt och åt sidorna dock men snart kommer hon nog på att man kan ta sig framåt också :) Hon har också börjat ställa sig mot möbler, stora tjejen
 
På tal om lillan, jag vet inte om jag skrev om resultaten av magnetröntgen? Operationen blev ju inställd pga att magnetröntgen inte var gjord. Med magnetröntgen ville de se så inte Lowa hade några andra fel och så ville de ha bilder på hennes hörselnerver. Allting såg helt PERFEKT ut! Men det visste vi ju redan :) Inga andra problem och hon har jätte många fina hörselnerver så resultatet med CI kommer bli bra!
 
Nu sista veckan på Mattias semester ska vi njuta! I morgon ska vi slå på stor och köpa ny bil, wiiih! Sen har vi lite små resor i veckan, bland annat till mariebergsskogen och skara sommarland. Ser vi fram emot! Nu ska jag mysa lite med älsklingen innan det blir sängen, men först slänger jag in lite bilder från när Milla, Markus och Benjamin var här.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Regnig torsdag

Vilka fina dagar vi har haft! Vi har hälsat på vänner, njutit ute i solen och bara mått gott! Det är så himla skönt att ha Mattias hemma ♥ Denna dag har dock inte varit lika bra. Hela familjen har varit slöa och sega. Tom lilla glada och pigga Lowa har inte varit sig själv. Vi har bara myst, lekt och sovit till och från hela dagen, men jag måste erkänna att såna dagar kan också vara sköna, bara de inte kommer för ofta! :)
 
Sitter just nu och små kikar på min favorit sida - Tradera. Livsfarligt men så roligt! En film snurrar på i bakgrunden men den verkar kass så jag ska nog göra mig i ordning för sängen. I morgon väntar förhoppningsvis en bättre dag, bland annat med present letande i Karlskoga. Världens finaste kille fyller nämligen 2 år i morgon!
 
Lowis hade högläsning för mamma och pappa förut

Riddarveckan

I morse styrde vi bilarna mot Hova. Jag, Mattias, Lowa, morfar, farmor, farfar, gammelmormor och Denise och hennes familj. Vi stor trivdes och ska helt klart göra det till en tradition att åka ditt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hova

Kikar bara in en snabbis för och säga hej! Ligger just nu i sängen och vilar. Vi har precis kommit hem från en jätte mysig dag i Hova men mer om det sen, nu måste jag försöka sova bort min huvudvärk. Vi hörs senare <3


Blogg app

Hallå på er! Det är första gången jag skriver ett inlägg med blogg appen. Jag har försökt tidigare men det har inte fungerat men nu så! Kommer bli betydligt fler inlägg nu, lovar :) Dagen har varit bra. Jag, Mattias och Lowa åkte ner till stan i förmiddags och lunchade, jätte mysigt! Och när vi ändå var där passade vi på att kila in på BVC för att väga och mäta lillan. 7995 gram och 67,7 cm lång. Stora tjejen! <3 Väl hemma satt vi igång och gjorde stor kok! Pasta och köttfärssås i mängder! Tog fram mixern och gjorde puré av lite, och resten fick bli matlådor till oss. Perfekt! Ligger nu i sängen och myser med anii. Ska snart släcka ner och sova. I morgon väntar en heldag i Hova, riddarvecka.


Hggg

Hhhgffjkkk Hugh jjjbbkkk


I'd come for you

 
I was blindfolded, but now I'm seeing
My mind was closing, now I'm believing
I finally know just what it means to let someone in
To see the side of me that no one does or ever will
So if your ever lost and find yourself all alone
I'd search forever just to bring you home,
Here and now this I vow

By now you know that I'd come for you
No one but you, yes I'd come for you
But only if you told me to
And I'd fight for you
I'd lie, it's true
Give my life for you
You know I'd always come for you

No matter what gets in my way
As long as there's still life in me
No matter what, remember you know I'll always come for you

Hejsvejs!

 
Känner att bloggen kommer lite i kläm nu när det har varit så fina och soliga dagar. Det sista en vill göra är att sitta vid datorn, och på kvällarna ligger man bara och myser framför en bra film. Ska försöka bättra mig, ännu en gång.
 
Just nu ser vädret inte så lovande ut, men det kanske spricker upp snart. Vore trevligt att starta Mattias semester med några soliga dagar :) Jag ska precis starta dagen här tänkte jag. Gå ut med anii och sen hoppa in i en dusch. Förmiddagen kommer säkerligen spenderas på svärföräldrarnas bakgård, om vädret tillåter, men jag ser faktiskt lite sol nu så vi håller tummarna!
 
Nu sitter anii vid dörren och väntar så det är bäst jag sätter igång, kramis ♥
 

Bildbomb

Här kommer lite bilder från de senaste dagarna ♥ 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

7 månader

Himlen måste sakna en ängel.
Hon ligger tätt intill mig,
så tryggt på min arm.
Kan det vara sant att jag får älska dig?
En av himlens änglar har landat här hos mig.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bakslag

Hallå! Ledsen ännu en gång för få inlägg. Vi fick ett litet, eller ett ganska stort bakslag uppe i Huddinge. Först såg allting bra ut och operation skulle bli av på torsdagen men efter ett litet test blev Lowas läkare lite fundersam. Datortomografi och magnetröntgen görs på alla barn som ska få CI. Lowa har gjort dator, men inte magnet, eftersom hon var sjuk då. Först var det ok att inte den var gjord, men sen ångrade de sig och magnet måste vara gjord innan.
 
Så operation blev inställd och vi fick åka hem. Vi blev såklart jätte besvikna men samtidigt är det bra att de är så noga. Det är så att många av dom barn som blev döva pga CMV-viruset kan ha problem med balansen. Därför vill de ha en magnet gjord, för att titta på alla balansorgan. Operation blir istället den 20 augusti och då opererar dom båda öronen på en gång. Så nu längtar vi och ser fram emot det! :)
 

RSS 2.0