Lååång dag

Hemma, i soffan med lite choklad och dricka efter en lång dag. Så värd det! Klockan halv 5 i natt styrde vi bilen mot Huddinge för 1 månaders kontroll. Allting såg mer än bra ut och än en gång förbluffar Lowa läkarna! Helt otroligt vilken tur vi har, och vilken fantastisk liten tjej vi har som är så duktig! Är så stolt över henne ♥
 
Ligger som sagt i soffan och myser. Både Lowa och Mattias sover sen länge. Mattias la sig redan halv 6, han mår inte alls bra. Febrig och ingen röst kvar, stackarn! Vill jag inte ha! Jag ska ju till Ullared i helgen så nä, ska hålla mig undan honom!
 
Jag blir inte långvarig idag med tanke på att jag redan varit vaken i 18 timmar! Gosh! Inte konstigt att ögonen går i kors :)

Fin besök hela helgen

Vilken fin helg vi får! Fin besök igår och idag :) Igår hade vi Lowas gudmor Milla här med sin Markus och Benjamin ♥ Det var längesen vi sågs så det var verkligen ett kärt återseende! Lilla B är så himla snäll och go mot Lowa. Brydde sig inte alls om hennes "öron" utan berättade hur fin hon var :) Gosis!
 
Idag får vi som sagt mer fin besök. Syrran och hennes familj kommer, plus mormor och morfar. De kommer alldeles strax så det är bäst jag sätter igång här hemma. Lowa och Mattias har precis vaknat så hon ska ha lite käk och kläder. Kram så länge!

Lilla björnen

 
Jag tror jag skrivit tidigare om våra nätter. Lowa har sovit bra på nätterna sen hon föddes. Tror hon började sova hela nätterna när hon var runt 1,5 månad. När hon var cirka 8 månader började hon dock skrika på nätterna. Hon somnade bra, och i tid men vaknade cirka 3 gånger per natt och skrek, efter nappen. Gav henne nappen och hon somnade om fort men det blev ju ändå påfrestande för både henne och mig. Från djup sömn till att stå upp brevid hennes säng på inte ens en sekund! Hur som helst, nätterna har nu äntligen blivit bättre! Inte ett enda skrik på 6 nätter! Peppar peppar!
 
Lowa sitter här brevid mig och tittar på tv. Hon har blivit lite av ett tv-freak! Från helt ointresserad till att ÄLSKA tvn! Antar att den blev lite roligare nu när hon hör :) Vädret är inget att hurra för idag så vi kör nog på en riktigt inne mysdag! Väntar på att Mattias ska komma hem så han kan ta Lowa en stund. Jag har lite små pyssel att göra här hemma. Få upp nya gardiner, och sänka Lowas säng.
 
Här kommer lite bilder på min lilla björn! Hihi! Visst har hon blivit stor?! :)
 
 
 
 
 

Kärleksfull

Vi har haft en bra dag, jag och min lilla Lowa. Hon älskar verkligen att vara nere på Öppna förskolan. Det är synd att hon inte har kommit på hur man tar sig framåt ännu, för då hade hon verkligen varit på varenda liten bebis därinne :) Kramat och pussat på dom. Det är sån Lowa är, kärleksfull. I måndags satt hon och en pojke mittemot varandra och pussades. Så sött! Precis när jag skulle ta fram kameran för att ta kort så slutade de såklart.
 
Just nu sitter jag och små kikar på Bonde söker fru. Lowa ligger och sover och Mattias är och tränar. Jag är redan ganska trött så jag blir inte långvarig. I morgon väntar dessutom en spännande och lärorik dag så det är bäst jag är ordentligt utvilad :)
 

Framåt

Bra start på dagen - Sovmorgon till halv 8! Tror att den vakna lekstunden i natt kan ha med det och göra. Lilla tyckte nämligen vi skulle gå upp i natt och leka. Tur att hon är världens snällaste och ligger kvar i sin säng och leker själv. Hade en allvarlig diskussion med Pippi och Lilla gubben, hihi.
 
På tal om lilltjejen så gör hon stora framsteg även med motoriken. Hon har ju varit väldigt nöjd med att bara sitta på rumpan, och är fortfarande, men nu när hon fått sin hörsel så har det hänt en hel del! Det är ju en helt ny värld att upptäcka för henne :) Hon står numera i krypställning ibland, och börjar få in snitsen på hur man kan ta sig framåt ( ålar ) Hon går även när man håller henne i händerna. Allt detta kom hon på över en natt typ, duktiga tjejen!
 
Nä, nu måste jag sätta igång här. Vi ska nämligen ner till Öppa förskolan för lite lek och bus.

Presenter

Liten fyller 1 år snart, och sen kommer julafton
Här är lite av det jag gärna vill ha till Lowa!
 
 
 
 

Mam

 
Hallå! Ännu en gång är jag ledsen för en otroligt dålig update. Jag har skrivit några gånger innan, eller försökt, men det har bara blivit massa ointressant text. Sen ska jag vara ärlig och säga att jag inte mått så bra, eller mår ska jag säga. Mitt psyke har inte varit riktigt ok. Jag har nu sökt professionell hjälp iallafall så jag hoppas att det snart ska bli bättre.
 
Lowa mår toppen! Allt med hennes hörsel och tal går framåt med raket fart! Säger det ännu en gång - Helt otroligt! :) Lowa vet nu vad lampa är. Hon säger mam ibland, och har även sagt lala, bah, mä. Hon pratar non stop! Då menar jag verkligen non stop! Det är som musik i mina öron, helt klart ♥
 
Mattias har precis lagt en trött Lowis. Jag ska gå och göra mig en kopp te och sen kika på Svenska Hollywood fruar.

Sjukstuga!

Fy vilken seg och tråkig söndag jag haft. Pappa och liten är ute och roar sig och jag kan inte bli med då jag inte mår hundra. Förkyld, ont i halsen och kroppen. Även Lowa är förkyld, men hon är pigg och glad som vanligt annars. Vi har varit på Öppna Förskolan två gånger den här veckan så jag misstänker att vi åkte på något där. Sånt som blir när små leker med varandra!
 
Har haft en fin helg annars. Kalas igår för Lowas farfar. Lowa var så fin! Jeans klänning och toffs i håret. Något jag försökt göra på henne ett tag men håret har varit lite för kort men nu äntligen går det :) Så sött! Idag hade jag tänkt rensa lite i Lowas garderob men när Mattias och Lowa gick ut i förmiddags så mådde jag så dåligt så jag gick och la mig och sov i TRE timmar! Herre! Hoppas jag kan somna någorlunda tidigt ikväll ändå.
 
I morgon startar en ny vecka alltså som innehåller lite smått och gott! AVT-träning, marknad, vägning/mätning hos BVC mm. Bra vecka!
 
Lowis med sin söta toffs

Framtiden

Jag sitter och funderar på framtiden. Vad vill jag göra? Jag hittade ett program jag vill läsa, men då måste jag plugga upp 3 ämnen innan, och jag funderar starkt på att göra det. Programmet är på distans och det är ju jätte bra eftersom Lowa inte kan gå hela dagar på dagis till att börja med. Men ja, jag vet inte.. Tåls att tänka på!
 
Lowis ligger just nu och sover så jag passar på att uppdatera er lite. Allting går fortfarande jätte bra med Lowa och nu börjar hon reagerar mycket på pratljud :) Duktiga tjejen! Så stolta är vi
 
Fredag och en underbar helg väntar oss! Mysdag idag, kalas i morgon och babysim på söndag. Kanon helg! Lowas mormor och morfar kommer hit om en stund och umgås lite. Då ska jag passa på att ta en dusch, en lång sådan, väldigt sällsynt att duscha länge när man har små barn nämligen :)
 
Nu vaknade liten, så nu blir det mellis!

Storstäd

Åh, jag saknar ihjäl mig efter Lowis! Hon har spenderat hela dagen hos sin mormor och morfar. Redan klockan 9 i morse kom de och hämtade henne. Jag har passat på att stor städa här hemma, och är till min förvåning nästa klar! Bara golven kvar. Bra gjort för att vara mig! :) Har egentligen tre stora skåp som behöver rensas men jag tänkte ta det i helgen när Mattias är hemma. Lowas skåp är FULLT med utväxta kläder. Måste vara kläder för flera flera tusen där!
 
Jag ska fortsätta här nu.. Om ett par timmar ska jag ut och gå tillsammans med svärfar och Anna. Ska försöka få i mig lite käk innan det också. KRAM! ♥

RSS 2.0