Lång helg

 

Lång helg! Lovely. Det är verkligen helt underbart att vara hemma hela familjen tillsammans ♥ Ledsen för dålig uppdatering de senaste dagarna. Har inte mått helt hundra. För det första har min visdomstand bråkat med mig igen, och sen har jag bara varit allmänt deppig. Såna dagar är få som tur är!

 

Idag har vi inte gjort allt för mycket. Vi var iväg till Annas föräldrars trädgård. Vi köpte ingenting, eftersom både jag och gubben är sämst på att hålla blommor vid liv. Här hemma kör vi på plast blommor, fungerar lika bra! Ikväll är det hockey som gäller. Daniel och Olivia kommer över och gör oss sällskap. Jag ska fixa ihop hemma gjorda hamburgertallrikar tills dess, MUMS!

 

 

 


One piece

 

 

 

 

 


5 månaders vaccination

 

Hej på er! Idag har vi haft fullt upp! Började dagen med en mysig frukost tillsammans, jag och Lowa. Efter det var det dags att besöka BVC för att få 5 månaders sprutorna. Aj aj aj! Det gjorde ONT tyckte Lowa! Tur att farmor kunde följa med och höll i Lowa när hon fick sprutorna. Jag är så spruträdd så klarar inte av det. Vi vägde och mätte henne också och hon har växt på riktigt ordentligt sen vi var där sist ( 10 dagar sen ) Hon väger nu 7610 gram och är 64 cm lång. Stora tjejen ♥

 

Efter det blev det väldigt stressigt och jag trodde inte vi skulle hinna till babysimmet men det gjorde vi. Tack vare att vi fick skjuts av Emmas mamma. Jätte snällt! Lowa var som vanligt överlycklig i vattnet. Så sprattlig att jag tappade henne inte bara en gång, utan två gånger. Två gånger under vattnet, men det gick bra! Hon kom upp med ett flin på läpparna :) Helt otrolig liten tjej vi fått, jag vet inte vad som får henne sur och ledsen, glad dygnet runt!

 

 

När vi kom hem somnade vi båda två, som stockar! Lowa sov i hela 2,5 timma. Måste berott på sprutan. Nu är hon iallafall vaken och pigg. Ligger i sitt babygym och härjar! Får se hur natten blir. Hoppas hon slipper febern, men hon fick det förra gången så jag är rätt så inställd på att den kommer dyka upp.


Lördag

Lowa och jag hade ännu en mysmorgon i morse. Åt god frukost, duschade ihop och lekte. Lovely! Och vet ni vad lillfisan gjorde mer i morse? Vände sig från mage till rygg först ( har hon gjort en gång innan bara ) och inte långt efter det vände hon sig från rygg till mage för första gången! Stora tjejen, och super stolt morsa!

Jag och lillan sitter nu och myser i soffan. Vi var ute på en promenad tidigare, men fick vända och gå tillbaka hem rätt så fort. Det börjde nämligen regna lite grann och jag hade inte med regnskyddet, plus att jag glömde det ta med det viktigaste av allt, nappen! Katastrof!

Jag har suttit och skrivit ut lite recept på tårtor och cupcakes inför dopet. På tal om dopet så hade vi möte med prästen igår. Gick jätte bra och vi är alla jätte nöjda med upplägget och med henne! Ser verkligen fram emot dopet. Ska bli så mysigt! ♥




Mysmorgon

 

Jag och Lowa har mys varje morgon men i morse var den extra mysig. För och främst är det ju fredag, vilket gör oss på extra gott humör. Lowa har fått testa gröt för första gången, banangröt, det var en riktig hit! Smakade på den själv och den var riktigt god :) Sen tog vi oss en dusch tillsammans och efter det lekte vi inne på hennes rum. Sjöng, dansade, läste sagor och busade. Underbar fredagsmorgon

Nu ligger vi på golvet, i Lowas gym och busar. Jackie ligger här brevid också så Lowa är extra glad. Hon älskar verkligen Jackie och gör ett glädje skrik varje gång hon får syn på henne. Jackie är minst lika glad i Lowa också. Går fram och pussar på henne och vill gärna ligga nära, iallafall tills de att Lowa får tag i hennes päls, hihi.

Nu ska jag lägga en trött Lowis för en förmiddagslur och sen locka mitt hår.
Kram ♥




Bryter inte ut

Som jag skrev i förrgår så mådde jag inte så bra. Igår låg jag hela dagen lång. Hals ont och allmänt hängig. På kvällen började jag må bättre och idag känner jag inte av någonting alls. Konstigt, men väldigt skönt såklart!

Lowa ligger och sover nu igen, och jag sitter i vanlig ordning och kikar på vakna med the voice. Om en stund ska jag försöka plocka lite innan vi ska iväg på babymassage, mys! Annars är dagens planer inte stora. Det är väldigt grått och regnigt ute så mys inne låter bra tycker jag!


70 årskalas

Jag han aldrig skriva något igår. Full rulle! Började med en skön powerwalk tillsammans med Anna och Olivia. Efter det åkte vi iväg på babysim. Lowa verkligen älskar det! Hon var inte stilla en sekund och skulle helst simma iväg själv. När vi kom hem däckade vi båda två och sov i ett par timmar, skönt!

Idag har vi varit på 70 årskalas. Farmor åkte ner till syrran för att slippa bli firad, trodde hon. Ner kom vi och ett par vänner till henne för att fira henne ordentligt. Ni må tro att hon blev överaskad och glad! Nu har Lowa precis somnat och jag sitter och små kikar på top model. Mår inge bra alls! Trodde jag hade klarat mig från alla sjukdomar jag varit i kontakt med men icke, nu verkar det vara min tur. Halsont, huvudvärk och konstig känsla i kroppen.. Hoppas innerligt jag är någorlunda ok i morgon eftersom en viktig dag i Karlstad väntar.

Nu ska jag göra lite nudlar, och sen krypa ner i soffan, puss

Moa & Lowa

 

Fina tjejerna ♥

 

Min tok!

 

 

Moa, Marjetta, Syrran, Lowa och lite jag

 

 

Min stora fina kille!

 

Lowa sitter och kikar

 

Bus med Lowa

 

Moa och Lowa busar

 

<3

 

Mina älsklingar!

 

Kusinerna

 

 

Finaste

 

 

 

 

Lowa och morbror Jonas

 

Myser ♥

 

Syster, farmor, pappa, jag, Lowa, Moa och Melvin ♥


Snart så

Nästa hela dagen har jag och Lowa varit uppe hos Lowas farmor och farfar. Även Anna och Olivia har varit där. Mys! Lowa har i några dagar varit nära på att vända sig från rygg till mage, och idag var hon ännu mer nära! Hela kroppen var liksom över, bara den där dumma höger armen som var i vägen.

Nu sover lillan en kortis, efter det ska hon få bada och sen umgås med sin far lite innan det är natten för hennes del. Jag ska sätta mig med Olivias dop present så den hinner bli klar innan dopet. Efter det tänkte jag skriva ut lite recept på tårtor. Jag och Anna ska nämligen baka tårtorna själva! Åh, måste ju beställa dekorationer till dom också! Fullt upp, bäst jag sätter igång nu på en gång! :)

Lördag morgon

Här är vi pigga och glada efter en god natts sömn. Lördag morgon, precis fått i mig lite fil och kaffe. Mattias och Lowa ligger och sover, och lilla Jackie är ute och busar. Jag njuter alltså av lugnet och tystnaden.

Idag ska Lowa till sin mormor och morfar. Vi ska väl inte göra något speciellt egentligen utan det var de som ville låna henne lite :) Men under tiden ska jag passa på att få lite gjort. Städa, skriva i Lowas bok och beställa det sista till dopet.

Nu ska jag hoppa in i en dusch, vi hörs senare ♥

5 månader

Idag, för exakt 5 månader sen var Lowa drygt 4 timmar och 15 minuter gammal. Jag låg på uppvaket efter operation. Jag hade bara fått träffa Lowa i 10 minuter innan de sprang iväg med mig. 6 timmar senare fick jag träffa henne igen. Så fin, så underbar, så perfekt. Idag är hon 5 månader gammal och ännu mer fin, underbar och perfekt. Det finns ingenting jag älskar så som jag älskar henne. Ingen som kan ge mig sån glädje som hon gör. Mitt allt, mitt liv, min kärlek, min älskade dotter

 

♥ Väger 7,3 kg
♥ Är 63 cm lång
♥ Har storlek 62/68 på kläder
♥ Hon pratar och skrattar hela dagarna
♥ Känner igen sin mamma och pappa
♥ Greppar saker
♥ Kan greppa saker med en hand och för den till den andra handen
♥ Kan sitta själv korta stunder
♥ Sover hela nätterna ( gjort sen hon var 2 mån iofs )
♥ Älskar när man dansar och sjunger tillsammans
♥ Älskar sin egen spegelbild

4 maj

Lowis och jag startade fredagen med en sovmorgon igen, denna gång till klockan 8! Härlig start på helgen! :) Lillan har precis somnat igen och jag kikar lite på kläder inför dopet. Mindre än en månad kvar nu! Vi beställde världens finaste dopklänning till Lowa häromdagen, så så så fin! Nu är det bara lite dekorationer till dukningen och tårtorna som ska beställas sen är allting klart.

Idag ska vi till Karlstad. Vi ska träffa Birgitta. Är inte helt hundra på vad vi ska göra men jag tror hon bara ska kolla hörapparaterna. Ikväll ska vi ut och äta tillsammans med Camilla och Markus. Ska bli skönt och komma ut lite med vänner. Det var lääängesen sist! Äta gott, dricka gott, skratta, prata skit och bara vara Emma.

Sida vid sida sen små barnsben
Jag älskar dig

Babymassage

Godmorgon fina ni :) Lowa tog lite sovmorgon idag. Vaknade klockan 7 och det räknas nummera som sovmorgon. Lillfisan har de senaste dagarna annars velat göra morgon redan vid 5 - 6 tiden. Lite väl tidigt tycker hennes mor och far!

Nu sover Lowis igen och jag ska passa på att göra mig klar inför en dag på stan. Först och främst blir det att kika lite i affärer och efter det ska vi på babymassage igen. Mysis! Behöver ett par nya jeans så det SKA jag hitta idag, sådetså! :)

Måste berätta att vi fick tid till magnetröntgen och datortomografi igår. Den 13 juni ska vi iväg på det. Blandade känslor inför det, helt klart. Oro över att hon ska sövas, men samtidigt ser jag fram emot det. Ska bli skönt och få det gjort, och att få ett besked. De ska alltså kolla om Lowa har hörselnerver och om hennes snäckor är hela. Är dom det så blir det operation inom snar framtid och hon kommer få sitt CI och bli hörande. Har hon inte det så finns det ingenting och göra och Lowa kommer då få kommunicera med hjälp av tecken resten av sitt liv. Hoppas såklart på att hon kan få CI men om inte så är hon lika älskad för det och vi kommer göra ALLT för att ge henne det bästa!

Min lilla skönhet


Babysim

Har glömt bort och berätta för er att vi i måndags var iväg på babysim för
första gången. Det var hur mysigt som helst och Lowa älskade det!




















Lowa hjärta farfar

En bild säger mer än tusen ord.

Lowa är helt förälskad i sin farfar ♥

Det syns väl ganska väl på dessa bilder

 

 

 

 

 

 

 


Förlåt

Fy på mig! Är så jäkla dålig på att blogga, ändå har jag ju faktiskt tid, men det blir inte av ändå. Skärpning, lovar! Vi har haft två fin fina dagar med underbart väder! Både igår och idag har vi spenderat nästan hela dagarna ute. Gått promenader, ätit glass, solat, lekt och bara njutit ♥

Lowa har precis tagit en kort eftermiddagslur och jag har precis lagt in lite bilder från de senaste dagarna. Igår firade vi Lowas gammelfarmor som fyllde 91 år, här kommer lite bilder från det..

 

 

 

 

 

 

 

 

 


RSS 2.0