Söndag

Vilken fin lördag vi hade igår! Startade dagen med att gå på husvisning. Vår första! Jätte fint hus som vi föll pladask för men tyvärr så var det två stora grejer med huset som gör att vi inte kan/vill köpa det. Men det var väldigt kul att titta och vi lär gå på fler här framöver. Vi är så så sååååå sugna på hus så det är typ det enda vi pratar om här hemma, hehe.
 
Efter lunch lämnade vi av Lowa hos farmor och farfar för att gå hem och vila lite innan vi åkte ner till Milla och Markus. Plockade upp dom och fortsatte till Träslottet. Åt god mat och hade trevligt! Avslutade kvällen med en film hemma hos dom innan vi åkte och hämtade en lite halv ledsen Lowa som inte alls hade sovit bra. Jag tror det är en blandning av tänder och att hon har lite svårt med bajsandet just nu.
 
På tal om Lowis så ligger hon just nu och sover middag efter en morgon och förmiddag full av bus med sin far. Vi har inga större planer för dagen utan vi ska nog bara vara hemma och ta det lugnt. Måste packa lite, vi åker nämligen till Huddinge jätte tidigt i morgon bitti. 3 månaders koll. Så spännande!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0